För ungefär 2 år sedan fick jag diagnosen Bechterews sjukdom som är en kronisk inflamationssjukdom som sitter i bäckenleden. Läkarna sa att det inte går att bota sjukdomen utan bara bromsa den med medicinering kombinerat med träning. Men detta hjälpte mig inte utan ibland var ryggen helt ok, och vissa dagar kom jag knappt ur sängen. Läkaren frågade om jag ville prova en annan medicin som rent ut sagt var väldigt milda cellgifter men det ville jag inte göra då biverkningarna var för stora.

Sen för ca 1 år sen kom jag i kontakt med Fru Grön och vi började en behandling av akupunktur/moxibustion samt omläggning av kosten.

Positiva resultat upplevde jag tidigt och har bara blivit bättre och bättre och idag är jag helt symtomfri från ryggvärk (13 behandlingar). Jag har även ansträngnings astma som nu är som bortblåst. Sen åt jag dagligen omeprazol då jag har ett bråck på magmunnen men i och med behandling och kostomläggning äter jag nu bara 1 tablett i veckan. Så har ni några problem och krämpor tycker jag ni verkligen ska prova, detta rekommenderas! -Christian