För cirka ett år sedan fick jag känningar av hjärtrus, hög puls, magproblem, sömnsvårigheter och en allmän olustkänsla i kroppen. Sökte olika läkare men ingen utav dom hittade något ”fel” eller orsak till mina symtom. Stress var det enda de kunde komma fram till även om jag påpekade att jag är i klimakteriet. Eftersom jag inte kände mig stressad så nöjde jag mig inte med den diagnosen.

Ville själv försöka påverka mitt välmående och sökte hjälp hos Fru Grön. Vi kom fram till att de flesta problemen beror på klimakteriet och efter ett antal behandlingar, kostförändring och yoga så mår jag mycket bättre. Nu får jag sova hela nätterna utan värmevallningar, magen är mycket bättre och jag känner ett lugn i kroppen. Vill helst slippa ta östrogen och detta är mitt sätt att ”överleva” klimakteriet. – Ann