Body Code med Emotion Code

”Kroppen är en självläkande organism. Den vet vad som är fel och vad den behöver. Body Code, eller kroppskoden som vi säger på svenska,
det är vårt sätt att tolka dessa behov.”

Vi är en 100% energivarelse!

Framtidens medicin kommer att handla om frekvenser, det sa Albert Einstein redan i början av 1900-talet. Under de senaste årtiondena har ett flertal enkla, effektiva och naturliga metoder för läkning uppstått. I stället för att förlita sig på ännu ett läkemedel eller en ny operationsteknik vilar metoderna på vår knoppande förståelse inom områden som kvantfysik och kvantbiologi, vi börjar äntligen behandla människokroppen för vad den är, ett mycket komplext energifält.

Vad är Body Code - Kroppskoden?

Body Code är en helhetlig och omfattande behandlingsform där man kan lösa upp energier som har stagnerat och skapat obalanser i kroppen. I Body Code kan obalans syfta på näringsbrist, infektion, angrepp, giftbelastning, behov, negativ energi, felinställning i rörelseapparaten, funktionsbrister, bristande ingeration, brustna förbindelser, instängda emotioner eller en kroppsdel som inte mår bra.

Vad är Emotion Code - Emotionskoden?

Emotion Code ingår i Body Code men kan även användas separat som behandling. Emotion Code frisätter och avlägsnar negativa känslominnen som blockerar flödet av energin i celler, vävnader och inre organ. Vi är energi och varje känsla är energi som vibrerar på olika frekvenser. När kroppen skapar en känsla och vi inte kan processa den så fastnar den som en energiboll någonstans i kroppen och den stör vår balans. Känslomässiga blockeringar kan skapa akut smärta/sjukdom i kroppen eller uttrycka sig i form av depression, oro, ångest eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång.

Hur går behandlingen till?

Genom att använda muskeltestning så frågar vi kroppen vad den behöver ha hjälp med. Enkelt kan vi identifiera och lösa upp de underliggande orsakerna till stress, smärta och sjukdom som blockerar möjligheten att må så bra som möjligt. Metoden är inte bara bra för att förbättra hälsan, utan den används även till att reparera relationer, avslöja blockeringar för ett liv i överflöd eller hjälpa oss att få det som våra hjärtan längtar efter.

Kan djur behandlas?

Även våra djur svarar bra på behandlingen, då även dom samlar på sig känslomässiga trauman genom livet. Behandling av djur sker oftast på distans men du kan även komma till kliniken. Kontakta mig så kikar vi på vad som passar dig och ditt husdjur bäst.

Behandling på distans, går det?

En session med Body Code går utmärkt att ha på distans. Det kan vara lite svårt att förstå att det faktiskt fungerar, men det går alldeles utmärkt. Man kan jämföra det med att prata i mobilen eller surfa trådlöst och få information var vi än befinner oss, och det ifrågasätter vi oftast inte. Vi vet bara att det fungerar. Eftersom allt består av ren energi, även våra kroppar, och allt är kopplat till det kollektiva energifält som omger oss (vilket kvantfysiken nu kan bevisa) så går det lika bra att behandla på avstånd. Jag mailar över en länk till Teams när du har bokat en tid, så att vi kan se och höra varandra. Du betalar med Swish till 123 165 25 85 när sessionen görs, och har du inte swish så kan jag skicka en faktura. Meddela det i ett mail om så är fallet.