Patientfall

Obalans både psykiskt och fysiskt

Kom till Fru Grön första gången i januari. Mådde varken psykiskt eller fysisk bra. Hade tryckande huvudvärk med yrsel och illamående. Tryck över bröstet med hjärtklappningar, stela och smärtande leder. Sov dåligt med många besök på toaletten under natten men även på dagen. Var frusen med en kall ländrygg och stel/smärtande bröstrygg, axlar och nacke. Kände mig aggressiv, ilsk, ledsen och deprimerad. Visste inte riktigt vart i livet jag stod. Efterhand som jag gick på behandling hos Fru Grön  började jag må mycket bättre och energin kom tillbaka. Har inte haft huvudvärk, hjärtklappningar eller tryck över bröstet på länge och jag sover bra. Det som jag fortfarande kan känna av emellanåt är en uppblåst mage men både tinnitus, torra ögon, floaters, blåmärken, värken i händer och fötter är borta. Fick beställa en akut tid förra veckan då jag fick en otroligt huggande och brännande smärta i ländrygg som värkte ut i höfterna och ut mot framsidan låren så jag varken kunde sitta eller ligga. 1 dygn efter behandlingen började smärtan att avta och det blev bättre efter hand. Igår fick jag en behandling till och det känns redan mycket bättre. Så glad över att jag kontaktade Fru Grön, känner mig mycket bättre och är i balans, både psykiskt och fysiskt.

– Anna