Patientfall

Bryta invanda mönster

Min kropp sa ifrån. Jag kände att jag behövde göra en förändring men jag behövde hjälp för att hitta rätt väg. Vården hade jag varit i kontakt med, men jag fick inte de råd eller hjälp som jag så väl behövde utan skickades mellan olika läkare.  Till slut kontaktade jag Fru Grön som jag hade pratat med på Hälsokraft i Falköping. Vid första kontakten med Fru Grön beskrev jag mina problem med candida i munnen, hjärndimma med otrolig trötthet, klåda i öron, underliv och ljumskar samt vallningar. Min mage och bihålor har också strulat mycket under många år.

Efter samtal med Yvonne insåg jag att kroppen var nära till en kollaps, jag var och sniffade på den berömda väggen, och min kropp hade gett signaler om det under en lång tid. Yvonne fick mig att förstå att jag hade skapat mina problem genom mina val och mitt sätt att leva. Efter långa samtal, några livsstilsförändringar och akupunkturbehandlingar mår jag nu såpass bra att det är okej att leva såhär. Den största skillnaden på måendet skedde när vi började fokusera behandlingen helt på klimakteriebesvären och nu är psyket stabilare, jag är gladare och lyckligare. Jag orkar ta motgångar på ett annat sätt. Det finns fortfarande en hel del att jobba med för att hitta balansen, men just nu känns allt helt okej. Vi kommer nu göra en paus i behandlingarna så får vi se hur min kropp reagerar. Jag har lärt mig att ge mig själv tid till återhämtning och att lyssna på vad min kropp säger till mig. Jag är tacksam över att ha fått ett nytt sätt att tänka, på mig själv och min kropp. – Susanne 57 år