Patientfall

Artros

Jag fick mer och mer ont i mina fötter och fingrar och blev orolig att jag skulle få svårt att gå. Handarbetet hade jag fått lägga undan sedan en tid tillbaka på grund av värken i fingrarna. Från vården har jag fått diagnosen artros. Fick kontakt med fru Grön och bokade en tid hos henne. Fru Grön gjorde en anamnes (sjukdomshistoria) och det visade sig att jag hade mer symtom som jag inte hade tänkt på, jag som mest tyckte det var artros.

Redan efter första behandlingen kände jag förändringar i mina leder och från att ha tagit smärtstillande 1-3 ggr/dag sjönk konsumtionen till ca 1-2ggr/ veckan eftersom smärtan minskat, mina fotknölar (maleoler) minskade i svullnad och värk, jag kunde resa mig och gå utan smärta i fötterna. Nu har jag varit hos Fru Grön 5 ggr och det känns mycket bra. Upplevde ett trauma under perioden och fick hjärtklappningar och pulsen ökade, men även det fick jag hjälp med så jag fick sinnesro och blev lugnare. Detta är några av de positiva effekterna jag upplevt och min resa hos Fru Grön är inte till ända men jag är på god väg.

Aivi