Patientfall

Ständig värk i hela kroppen

Jag kom till Fru Grön i juli 2019 med en känsla av att min kropp var 40 år äldre än vad jag egentligen är. Jag gick med ständig värk där smärtan låg på en sjua på en 10-gradig skala. Vänstra benet kändes stumt av smärta och värk samt att ryggen värkte, framför allt ländryggen. Jag hade svårt för att röra mig och att gå i trappor var mycket smärtsamt. Idag mår jag så mycket bättre och jag är tillbaka till den åldern där min kropp ska vara i, 50+. Smärtan i kroppen är nere på en tvåa och all smärta i benet är borta. Jag kan ibland känna av knät men överlag så känns det bra och ryggen är mycket bättre än i somras. Och det här fick jag som bonus:

Mindre tinnitus, ögonen är inte längre grusiga eller torra.
Mindre slem i halsen och det är lättare att andas (är astmatiker).
Magen fungerar bra och det är mindre med blåmärken på kroppen.
Ödemen är mycket bättre och domningar och restless legs är borta.
Min klaustrofobi har blivit mycket bättre.

Elisabeth