Patientfall

Fysisk och psykisk ohälsa

Efter 10 års behandling inom den vanliga vården utan att få någon hjälp som fungerade så sökte jag till slut upp Fru Grön som då gick sin utbildning inom kinesisk akupunktur. Mina symtom var omfattande med kraftig viktminskning, huvudvärk, yrsel, konstant värk i nacke, axlar och skuldror. Smärtande uppblåst mage med halsbränna, förstoppad samt frusen och kissade extremt ofta. När det var som värst var jag uppe 5-6 ggr/natt och kissade 2 ggr/tim på dagen. Inre stress med hög puls och hjärtklappningar, oro, ångest, panikattacker med katastrofkänsla. De sista åren fick jag kraftigt försämring av mitt minne, koncentration- och beslutsförmåga. Det enda ”felet” som vården hittade var att jag hade anemi och låga järnvärden och jag fick äta järn- och antidepressiva tabletter.

Nu har jag blivit behandlad med kinesisk akupunktur i snart 1,5 år och mår mycket bättre. Känner mig mycket lugnare och mer harmonisk utan ångest eller panikkänslor. Huvudvärken är i stort sett helt borta. Fått tillbaka matlusten och smärtan i magen har varit borta länge. Blodvärdet är numera bra och järnvärdet har också gått upp. Känner mig mycket piggare och vågar göra saker som jag vanligtvis inte har gjort de sista åren. ”Extremkissandet” försvann redan efter första behandlingen och min värk i nacken har också blivit mycket bättre. Det känns som att jag har fått tillbaka mitt liv igen! – Emelie